Meteen naar de inhoud

Marvo Systeemplafonds

Marvo Systeemplafonds, aangenaam

Marvo Systeemplafonds is opgericht op 9 oktober 2000. Martin Voorwald, de eigenaar van Marvo, werkte voorheen altijd in de golfkartonindustrie in Hoogeveen en kreeg in 2000 de kans om voor zich zelf te beginnen, iets wat altijd al een droom voor hem was.

De eerste jaren van het bestaan van Marvo bleef hij deeltijdwerken in de golfkartonindustrie, tot dat het moment kwam dat dit niet meer te combineren was. Vanaf dat moment heeft Marvo Systeemplafonds een serieuze groei doorgemaakt, wat vandaag de dag resulteert in een bedrijf met circa 20 medewerkers in eigen dienstverband en een flexibele schil van circa 30 onderaannemers.

Systeemplafonds

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering en montage van systeemplafonds in kleine en grote projecten.

Wanden

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van glazen wanden, systeemwanden en metal stud wanden

Verlichting

U wilt verlichting voor uw kantoor of winkel? Bij ons bent u aan het goede adres voor deskundig advies.

Waar kan Marvo Systeemplafonds u bij helpen?

Onze goede buitendienst word ondersteund door een verkoopafdeling met een calculatieafdeling, zodat we vanaf het begintraject tot aan de eindoplevering onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen.Wat begon als een bedrijf wat gespecialiseerd is in systeemplafonds, is het inmiddels een bedrijf wat ook diverse soorten wanden aanbiedt, waaronder de volglazen wanden, systeemwanden en metal stud wanden. Ook kunnen wij een compleet verlichtingspakket aanbieden vanaf de basisverlichting tot aan de noodverlichting.Tevens zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten waar we ons in kunnen specialiseren, hierin is de kwaliteit van het product altijd bepalend, zo zijn wij het eerste afbouwbedrijf wereldwijd wat als eerste het Rockfon 3D plafond heeft mogen monteren. De kracht van Marvo Systeemplafonds is dat wij altijd een goed en vakkundig advies geven en dit doen met de juiste snelheid.

“Prima ervaring. Duidelijke offerte, goede planning. Uitvoering vlot en naar tevredenheid”Zwemschool Assendelft

“Zeer snel en accuraat”

Marvo heeft in mijn kantoor unit een systeemplafonds Angebracht. Zeer snel en accuraat het plafond gewerkt. Ook offerte traject was binnen 1 dag geregeld.

Twan Toonen Bouwprojecten

“Zeer correct bedrijf goede resultaten en prima werkvoorbereiding”

Prima projectleider, goede communicatie.

Polman Interieur Projecten