Ga naar de inhoud

Systeemplafonds

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor de levering en plaatsing van uw systeemplafond? Dan bent u bij Marvo Systeemplafonds aan het juiste adres. Sinds het jaar 2000 verzorgen wij de levering en montage van honderden plafonds in grote en kleine projecten.Om wat voor type ruimte het ook gaat, wij hebben in de afgelopen jaren alles voorbij zien komen. Ofwel, wij kennen het klappen van de zweep waardoor wij u behoeden voor veelvoorkomende fouten bij de montage en levering. Wij zijn actief in heel Nederland en België.

Systeemplafonds

Een systeemplafond is een verlaagd plafond. Dit betekent dat het het plafond lager hangt dan het oorspronkelijke plafond in een ruimte. In feite wordt een systeemplafond hieronder geplaatst. Er wordt een roosterwerk geïnstalleerd waarop plafondplaten gelegd worden. De plafondplaten liggen los op het rooster.

Sinds het jaar 2000 verzorgen wij de levering en montage van honderden systeemplafonds in grote en kleine projecten. 

Wolkenplafond

Een wolkenplafond is een plafond wat wordt opgesierd door verlichte panelen met foto’s naar smaak. Hiermee wordt een uniek en natuurlijk lichteffect gecreëerd. Het wolkenplafond bestaat uit twee lagen, de panelen met afbeeldingen in combinatie met de LEDpanelen.

Plafondeilanden

Een plafondeiland is een plafondelement wat lager hangt dat het originele plafond. Het zijn zwevende elementen die losstaan van de wanden.

Plafondeilanden worden vaak geplaatst in kantoren en gebouwen waar men de industriële look wil behouden. Aan de plafonds blijven de goten en kabels zichtbaar. Om het akoestisch leefbaar te houden wordt op plekken waar vergaderd en gewerkt wordt een plafondeiland geplaatst.

Derako plafonds

Het Derako massief houten plafond is uniek in zijn soort door de vele voordelen die het biedt. Het systeem bestaat uit massief houten lamellen of latten die door middel van speciaal daarvoor ontwikkelde draagsystemen gemakkelijk bevestigd kunnen worden. Door een ruime keuze aan houtsoorten, systeemtypes, maatvoeringen en afwerkingen zijn er tal van mogelijkheden voor de uitstraling van het plafond.

Voorbeelden van geplaatste plafonds

Systeemplafond
Systeemplafond
Zwart 
Systeemplafond
Systeemplafond
Systeemplafond
Systeemplafond
Derako plafond
Derako plafond
Derako plafond

Garantie voor kwaliteit en vakmanschap

Flexibel ingesteld,
wij denken met u mee

Snel een passende
offerte in de inbox

Geen verrassingen
achteraf

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor een systeemplafond?
Vraag uw offerte op via onze website of neem telefonisch contact met ons op!