Verlichting voor de zakelijke markt

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van LED verlichting voor zakelijke projecten. Denkt u aan winkelverlichting, horecaverlichting en kantoorverlichting. Uiteraard hangt de keuze voor het type verlichting af van uw wensen. Bepalend zijn factoren als het type ruimte wat verlicht moet worden, het doel van de ruimte en de combinatie met andere materialen. Onze lichtspecialisten stellen een lichtplan samen. Tevens verzorgen wij de montage en levering van de verlichting.

Producten & Diensten

LED panelen

LED panelen

Meer info
LED downlighters

LED verlichting

Meer info
Noodverlichting

Noodverlichting

Meer info
Ondernemend


Ondernemend
Professioneel


Professioneel
Betrouwbaar


Betrouwbaar

LED panelen

LED Panelen

Verlichting is een bepalende factor voor de sfeer die een ruimte uitstraalt. Medische ruimtes dienen een andere sfeer uit te stralen dan bijvoorbeeld winkels en scholen. Daarom bieden wij onze LED panelen in drie verschillende kleuren aan:

  • 3000 kelvin warmwit;
  • 4000 kelvin koelwit;
  • 5700 kelvin daglicht.

Zo zijn er meerdere type verlichting beschikbaar om de gewenste sfeer te benadrukken.

LED downlighters

LED spots & LED downlighters

LED is een zeer energiezuinig en duurzaam product, waarbij wij u graag adviseren met betrekking tot het selecteren van de juiste downlighters en LED spots.


Wat wij doen is een compleet lichtplan opstellen. Van daaruit betaplen wij welke type verlichting het beste past bij de wensen die u hebt.
Noodverlichting

Noodverlichting

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van uw verlichtingsinstallatie. Het is belangrijk dat noodverlichting aan de verschillende eisen voldoet.


Wij leveren noodverlichting in verschillende uitvoeringen. Daarnaast kun je ook bestaande verlichting ombouwen naar noodverlichting met noodunits. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Garantie voor kwaliteit en vakmanschap
Flexibel
Flexibel ingesteld,

wij denken met u mee

Offerte
Snel een passende

offerte in de inbox

Verrassingen
Geen verrassingen

achteraf

Offerte aanvragen

Meer weten over verlichting? Vraag uw offerte op via onze website of neem telefonisch contact met ons op!