Verlichting

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van LED verlichting voor zakelijke projecten. Denkt u aan winkelverlichting, horecaverlichting en kantoorverlichting. Uiteraard hangt de keuze voor het type verlichting af van uw wensen. Bepalend zijn factoren als het type ruimte wat verlicht moet worden, het doel van de ruimte en de combinatie met andere materialen. Onze lichtspecialisten stellen een lichtplan samen. Tevens verzorgen wij de montage en levering van de verlichting.

LED Panelen

Verlichting is een bepalende factor voor de sfeer die een ruimte uitstraalt. Medische ruimtes dienen een andere sfeer uit te stralen dan bijvoorbeeld winkels en scholen. Daarom bieden wij onze LED panelen in drie verschillende kleuren aan:

  • 3000 kelvin warmwit;
  • 4000 kelvin koelwit;
  • 5700 kelvin daglicht.

Zo zijn er meerdere type verlichting beschikbaar om de gewenste sfeer te benadrukken.

LED spots & LED downlighters

LED is een zeer energiezuinig en duurzaam product, waarbij wij u graag adviseren met betrekking tot het selecteren van de juiste downlighters en LED spots.

Wat wij doen is een compleet lichtplan opstellen. Van daaruit betaplen wij welke type verlichting het beste past bij de wensen die u hebt.

Noodverlichting

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van uw verlichtingsinstallatie. Het is belangrijk dat noodverlichting aan de verschillende eisen voldoet.

Wij leveren noodverlichting in verschillende uitvoeringen. Daarnaast kun je ook bestaande verlichting ombouwen naar noodverlichting met noodunits. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Garantie voor kwaliteit en vakmanschap

Flexibel ingesteld,
wij denken met u mee

Snel een passende
offerte in de inbox

Geen verrassingen
achteraf

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor een systeemplafond?
Vraag uw offerte op via onze website of neem telefonisch contact met ons op!