Wanden

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van de glazen wanden, systeemwanden en metal stud wanden door heel Nederland. Het combineren van wanden geeft vaak een luxe uitstraling. Zo kunt u gaan voor een verdeling van metal stud in combinatie met systeemwanden. Wilt u meer transparantie dan kiest u gaan voor onze glazen wanden. Graag denken we met u mee en vertalen we uw wensen naar plan van aanpak.

Wij verzorgen de montage van de volgende wanden

Glazen wanden

Glazen wanden

Meer info
Systeemwanden

Systeemwanden

Meer info
Metal Stud Wanden

Metal Stud wanden

Meer info
Ondernemend


Ondernemend
Professioneel


Professioneel
Betrouwbaar


Betrouwbaar
Glazen wanden

Glazen wanden

De uitstraling van onze glazen wanden zijn zeer luxe waardoor ze in heel veel gebieden toepasbaar zijn. Wanneer u gaat voor transparantie en een open structuur is de glazen wand uw ideale afscheiding.

Of u nu alleen een deel wil afscheiden door middel van een wand of meerdere kantoren wil inrichten, het kan allemaal.


U heeft keuze uit veel mogelijke opties met betrekking tot bijvoorbeeld de maat, wel of geen deuren in de wand, soort beslag en andere zaken. 

Metal Stud Wanden

Metal Stud Wanden

Metal stud wanden zijn binnenwanden gebaseerd op een stalen profiel in combinatie met gipspanelen en isolatie. Metal stud wanden worden daarom ook wel gipswanden genoemd.


Het zijn vaste scheidingswanden en voorzetwanden die zich kenmerken door een hoge brandwerendheid en geluidsisolatie. Daarnaast staan de wanden bekend als snel monteerbaar en strakke afwerking.
Systeemwanden

Systeemwanden

Kies voor flexibele en optimale ruimte-indelingen. De variatie in systeemwanden is enorm en de mogelijkheden zijn daarmee onbeperkt. De systeemwanden onderscheiden zich onder meer in kwaliteit en functionaliteit.


Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van systeemwanden door heel Nederland. Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en een laagdrempelige werkwijze.

Projecten uitgevoerd door Marvo Systeemplafonds

Garantie voor kwaliteit en vakmanschap
Flexibel
Flexibel ingesteld,

wij denken met u mee

Offerte
Snel een passende

offerte in de inbox

Verrassingen
Geen verrassingen

achteraf

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte op via onze website of

neem telefonisch contact met ons op!