Over Marvo Systeemplafonds

Wie is Marvo Systeemplafonds?

Marvo Systeemplafonds is opgericht op 9 oktober 2000. Martin Voorwald, de eigenaar van Marvo, werkte voorheen altijd in de golfkartonindustrie in Hoogeveen en kreeg in 2000 de kans om voor zich zelf te beginnen, iets wat altijd al een droom voor hem was.


De eerste jaren van het bestaan van Marvo bleef hij deeltijdwerken in de golfkartonindustrie, tot dat het moment kwam dat dit niet meer te combineren was. Vanaf dat moment heeft Marvo Systeemplafonds een serieuze groei doorgemaakt, wat vandaag de dag resulteert in een bedrijf met circa 20 medewerkers in eigen dienstverband en een flexibele schil van circa 30 onderaannemers.


Waar we als bedrijf zeer trots op zijn, is dat zowel onze medewerkers, onze onderaannemers en onze vaste klanten zeer loyaal zijn aan Marvo Systeemplafonds, zo zijn er bedrijven bij die al meer dan 15 jaar zaken met ons doen, een klantenwaardering van 9.1 is daarom ook zeer gewaardeerd. Vanuit ons kantoor gevestigd in Hoogeveen, zorgen wij ervoor dat onze klanten door het hele land en België goed bediend worden.

Ondernemend
Ondernemend
Professioneel
Professioneel
Betrouwbaar
Betrouwbaar

Waar kan Marvo Systeemplafonds u bij helpen?

Onze goede buitendienst word ondersteund door een verkoopafdeling met een calculatieafdeling, zodat we vanaf het begintraject tot aan de eindoplevering onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen.


Wat begon als een bedrijf wat gespecialiseerd is in systeemplafonds, is het inmiddels een bedrijf wat ook diverse soorten wanden aanbiedt, waaronder de volglazen wanden, systeemwanden en metal stud wanden. Ook kunnen wij een compleet verlichtingspakket aanbieden vanaf de basisverlichting tot aan de noodverlichting.


Tevens zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten waar we ons in kunnen specialiseren, hierin is de kwaliteit van het product altijd bepalend, zo zijn wij het eerste afbouwbedrijf wereldwijd wat als eerste het Rockfon 3D plafond heeft mogen monteren. De kracht van Marvo Systeemplafonds is dat wij altijd een goed en vakkundig advies geven en dit doen met de juiste snelheid.

Onze diensten

Systeemplafond laten plaatsen

Systeemplafonds

Marvo Systeemplafonds verzorgt de levering en montage van systeemplafonds in kleine en grote projecten.

Systeemwanden, glazen wanden, metal stud wanden

Wanden

Marvo Systeemplafonds verzorgt de montage en levering van glazen wanden, systeemwanden en metal stud wanden

Verlichting

Verlichting

U wilt verlichting voor uw kantoor of winkel? Bij ons bent u aan het goede adres voor deskundig advies en een professioneel lichtplan.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Duidelijk en vlot"
Prima ervaring. Duidelijke offerte, goede planning. Uitvoering vlot en naar tevredenheid
Zwemschool Assendelft
"Zeer snel en accuraat"
Marvo heeft in mijn kantoor unit een systeemplafonds Angebracht. Zeer snel en accuraat het plafond gewerkt. Ook offerte traject was binnen 1 dag geregeld.
Twan Toonen Bouwprojecten
"Complimenten"
Helemaal top alles is zoals gepland gedaan en dat zie je lang niet altijd complimenten dus :)
WYSIWYG Holding